zoeken op deze siteToestellen die de effecten van elektrosmog neutraliseren

Sinds een tiental jaar zijn een aantal wetenschappers dan ook op zoek naar oplossingen om de schadelijke gevolgen van elektrosmog in te dijken of te neutraliseren. Deze zoektocht verloopt met vallen en opstaan en gaat nog steeds verder. Heel wat toestellen en oplossingen - waarvan werd beweerd dat ze de gevolgen van elektrosmog konden neutraliseren -  werden reeds aan het brede publiek voorgesteld en gecommercialiseerd. Van een aantal van deze toestellen is door wetenschappelijke studies bewezen dat ze de invloed van elektrosmog wel degelijk verminderen of zelfs volledig neutraliseren. Van een aantal andere toestellen ontbreekt echter elk bewijs dat ze de vooropgestelde beloften ook waarmaken.
Momenteel zijn er toestellen beschikbaar die de schadelijke gevolgen van elk elektrosmog veroorzakend toestel apart neutraliseren:  het gaat om een soort ‘chips' die je in je gsm, draadloze telefoon, magnetron, wifi, laptop, gps en andere elektronische toestellen kunt steken en die de schadelijke straling zeer sterk (tot ¼ of 1/5  van hun normale sterkte) kunnen doen dalen.

Daarnaast zijn er ook toestellen op de markt die een volledige kamer of zelfs een volledige woning kunnen vrijwaren van de schadelijke gevolgen van elektrosmog.

Een totaal andere aanpak bestaat erin dat je het natuurlijke elektromagnetische veld van je eigen lichaam zodanig gaat versterken dat elektrosmog minder invloed heeft. Dit kan je doen door middel van kleine toestelletjes, die onder meer worden verwerkt in een horloge of ketting met hangertje, dat je permanent draagt.

Wanneer je overweegt om dergelijke producten aan te schaffen, raden wij aan om eerst ter dege na te kijken of deze producten voldoende wetenschappelijk zijn onderbouwd.
© 2013 Homo Energeticus - Ontwikkeling : Sinergio