zoeken op deze siteTestimonials

• ‘Dankzij het ‘Homo Energeticus Oefenboek’ heb ik eindelijk de stap gezet om een cursus mindfulness te volgen. Ik ben er drie weken geleden met volle moed aan begonnen en voel nu al het verschil. Ik maak me minder zorgen en sta steviger in mijn schoenen.’ Veerle Dewinter, student, 21 jaar, Borsbeek.

• ‘Ik volg het antitoxisch eetplan sinds twee weken. In het begin was het even op de tanden bijten omdat ik vooral mijn dagelijkse ‘boterham’ mis, maar na twee weken ben ik het gewend om rijstwafels te eten. Ik heb nog geen seconde honger gehad en voel me veel minder moe. Bijkomend voordeel: ik ben twee kilo afgevallen!’ Margot Derwaal, huismoeder, 42 jaar, Kortrijk

• ‘Ik heb het eerste Homo Energeticus-boek vorig jaar met veel belangstelling gelezen en vind het fantastisch dat er nu ook een website is!’ Dirk Vanderstichelen, Deurne.

• ‘Hartelijk dank voor uw snelle en duidelijke antwoord op mijn vraag over lichaamsbeweging en CVS. Sinds ik me aan uw richtlijnen houd en rekening houd met uw adviezen, voel ik me niet meer moe na het sporten.’ Léon Devoogd, bankbediende, 50 jaar, Kuringen.

• ‘Als psychologe kan ik deze website alleen maar toejuichen. Er is ontzettend veel behoefte aan wetenschappelijk onderbouwde informatie over vermoeidheid, stress en depressie. Veel van mijn patiënten vertellen me ook dat ze zich concreet ondersteund voelen door informatie die ze op uw website vinden. Ik wens Homo Energeticus veel succes!’ A. De Moor, psychologe, 38 jaar, Anderlecht.
© 2013 Homo Energeticus - Ontwikkeling : Sinergio