zoeken op deze siteHoe kan je weten of er kwik in je bloed aanwezig is?

Als je vermoedt dat er kwik in je bloed aanwezig is, kan je dit laten testen door een specifieke urinetest. Daarbij wordt eerst intraveneus (in je ader) een ‘chelator’ voor kwik ingespoten (dit is een stof die zich aan kwikdeeltjes bindt en deze naar de nieren loodst, waarna ze kunnen uitgescheiden worden). Naderhand wordt dan op welbepaalde tijdstippen een urinestaal afgenomen, op basis waarvan men kan berekenen hoeveel kwik er in je bloed zit.
Dergelijke test is nuttig om te bekijken of je amalgaamvullingen lekken en het noodzakelijk is ze te laten verwijderen. Je kunt deze test ook laten doen nadat je amalgaamvullingen verwijderd zijn, om te kijken hoeveel kwikresidu er nog in je lichaam aanwezig is (als gevolg van lekkages voor de verwijdering van je amalgaamvullingen en/of door opname van giftige kwikdampen tijdens het verwijderen van de vullingen).
Daarna kan je dan, indien nodig, een ontgiftingskuur volgen om kwik uit je lichaam te verwijderen.© 2013 Homo Energeticus - Ontwikkeling : Sinergio