zoeken op deze siteMentaal evenwicht: nieuws en actualiteit

CD Total Concentration

CD waaraan specifieke technologie is toegevoegd die je concentratievermogen verhoogt.

Dit is niet ‘zomaar’ een muziek-CD. Aan deze CD werd specifieke Energetic Sound© Technology toegevoegd. Energetic Sound © Technology genereert geluidsgolven die de productie van alfagolven ter hoogte van het centraal zenuwstelsel stimuleren.
Deze alfagolven beïnvloeden onze hersenen op een zodanige wijze dat deze ontvankelijk worden voor subliminale golven.
Subliminale golven zijn geluidsgolven die buiten de frequentie van het gehoorbereik vallen maar waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze het onderbewuste beïnvloeden, wat een gunstig effect heeft op het bewuste.

Total Concentration

- Voor wie? Voor mensen die hun concentratie willen verbeteren of optimaliseren.
- Wat hoor je? Verschillende regengeluiden, van zachtjes tot hevige regen.
- Duur: 14 minuten
- Welk effect heeft de CD? Je concentratie en focus verbeteren en je zult je gedurende langere tijd beter kunnen concentreren, zodat je efficiënter zult werken.
- Hoe en wanneer gebruik je de CD? Tijdens of voorafgaand aan activiteiten waarbij een verhoogde concentratie nodig is (meetings, werk aan je PC, lezen enz.). Je kan de CD via de luidsprekers van je stereo beluisteren, maar het effect zal groter zijn als je luistert via een hoofdtelefoon (i-Pod). De CD herhaaldelijk en preventief beluisteren zal je concentratievermogen blijvend verhogen. Luister niet naar de CD als je een wagen bestuurt.

Bent u geïnteresseerd in dit product? Klik dan hier
© 2013 Homo Energeticus - Ontwikkeling : Sinergio